Home Ferie og rejse EN FERIE KAN BRINGE FAMILIEN SAMMEN

EN FERIE KAN BRINGE FAMILIEN SAMMEN

Familiemønstret i dag bærer tydeligt præg af den tid vi lever i. Arbejdstiderne er forlænget, der stilles større og krav til arbejdet. Børnene skal bruge mere og mere af deres tid i skolen og herefter deres fritidsinteresser.

Så der er ikke meget familietid tilbage medmindre man er en af de familier som insisterer på at man spiser aftensmad sammen hver dag. Derfor er det vigtigt at familien, som helhed, får taget på ferie sammen, så det hele ikke op i hverdagstrivialitet.

Sammenholdet bliver skabt i ferien

Der er mange grunde til at ferie eller en rejse kan bringe familien sammen som enhed. For det første er man fælles om at opleve de steder man kommer hen og har en fælles referenceramme.

Det betyder man forstår hinanden og kan sammenligne de ting man ser, med tingene. I en hverdag med forskellige interesser, hobbyer og karrierer kan det svært at findes fælles fodfæste men sådan er det ikke når man er på ferie.

Der har man rødderne til fælles. Læs mere om ferie her på Livsstilmagasinet.

En rejse giver mulighed for intimitet

Uanset hvor stor en familie man er i, kan det være svært at finde tid til indbyrdes fordybelse i forhold til relationer. Det kan være mand-kone, kone-barn, barn-far. Uanset hvilken relation der er tale om kan det være svært at finde tid til at dyrke den og passe den.

På ferie bør man have rigelig med tid hvor man kan fordybe sig i hinanden på 1-1 hold og dermed styrke den enkelte relation, som betyder at den samlede familierelation også bliver øget.

Hav det sjovt sammen på en ferie

Der er ikke noget der binder folk sammen, som fælles oplevelser. Se blot på teambuilding. Der er en grund til at man får voksne mennesker til at gå igennem brændende kul sammen.

Det er fordi man prøver at øge deres indbyrdes forhold ved at give dem fælles sjove og succesoplevelser. Så forældre husk at rejsen ikke kun skal være dannende og udviklende for børnene, den skal i ligeså stor grad være præget af morskab og oplevelser, for på den måde kommer man hjem som en ny tættere knyttet familie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Sådan Finder du Plads til de Store Puslespil i Din Lille Lejlighed

Der er mange ting der har ændret sig markant i løbet af det sidste års tid. Når der bliver vendt op og ned på...

Denne Gadget fik Mig til at Læse Bøger Igen

Hvornår har du sidst sat dig ned med en bog, og så været så opslugt af den, at du læste den færdig på en...

Tre Ting der Gør Hannes Restaurant Succesfuld

Der er få brancher der er ligeså pressede af den lokale konkurrence, som restauranterne er. Det er som om, at der hver eneste dag...

Hvorfor du skal vælge en Parajumpers jakke?

Når vi starter på julen, er vinteren så småt over os. Og det kræver også, at vi skal pakke os bedre ind, når vi...

Recent Comments