Hemmeligheden Bag at Starte Egen Sandwich Shop

Der går rigtigt mange mennesker rundt derude, med en lille iværksætter i maven. De fleste af os støder på problemer og behov mange gange i løbet af ugen, og nogle gange kommer man på en løsning der virker helt oplagt: men som ingen andre ser ud til at have implementeret endnu. Det er her det kan blive rigtigt fristende at kaste sig ud i, at løse problemet selv, og tjene penge på processen. Det er nemlig alt hvad iværksættere reelt er: mennesker med øje for problemer, og løsningerne på disse, som tager handling og gør deres idéer til virkelighed.

Det kan dog godt føles som et rigtigt stort skridt, sådan bare lige at skulle kaste sig ud i at starte sin egen forretning. De fleste løsninger er nemlig simple på overfladen, men har en helt masse løse dele og uklarheder, når man virkeligt dykker ned i dem. Det blev virkeligt tydeligt for Thomas på 24 år, da han kastede sig ud i et liv som ejer af en sandwich shop.

Thomas havde selv studeret på byens universitet, og levede derfor det typiske studieliv. Budgettet for en studerende kan være trangt, men det er ingenting i forhold til manglen på tid. Specielt op til eksamener var det svært at finde tid til alt det, som man nu engang har brug for her i livet. Specielt mad var en hovedpine for Thomas og hans medstuderende: de færreste fandt deres hjemmelavede madpakke specielt spændende, og det var heller ikke ligefrem den sundeste kost. Mange tog hen på det lokale pizzeria og snuppede en pizza eller en burger til middagsmad. Det smagte jo godt, og var dejligt nemt. Men det var både dyrt og usundt: og det bidrog altså på den måde med ekstra stress til studerende, der i forvejen havde nok at se til.

Thomas faldt dog helt tilfældigt over en løsning på problemet: han fik nemlig et sommerferie-job i en sandwich-butik tilbage i sin hjemby. Her så han var hurtigt og nemt det var at lave sunde sandwiches, som samtidig smagte fantastisk og var lette at have med sig. Han tænkte at dette da måtte være den perfekte løsning til sultne studerende!

Det var også her han faldt over hemmeligheden bag at starte sin egen sandwich shop: bake off brød til foodservice. Thomas vidste at godt brød var hemmeligheden bag, at lave lækre sandwiches som folk rent faktisk har lyst til at købe. Hvis du bare smider salat og kylling imellem et par kedelige stykker toastbrød så skiller du dig ikke væsentligt ud fra madpakken. Men ved at bruge bake off brød af høj kvalitet, som blot skal færdigbages i shoppens ovn, så var det både nemt og hurtigt at have lækkert brød klar til at lave ufatteligt lækre sandwiches.