MOS MOSH DESIGNER FEDE JEANS

Mos Mosh er en af de nyere danske designmærker. De blev stiftet i 2010 og startede med at designe jeans og bukser. Men mærket tog hurtigt fart og derfor er trøjer, jakker, kjoler og t-shirts blevet en stor del af mærket også. De har allerede oplevet meget succes og er at finde i mange store, europæiske modebutikker. Og man under dem virkelig gerne succesen.

Hos Mos Mosh handler design nemlig om passion. De lægger hjertet i alt hvad de laver, og har derfor sloganet ?Passion, Love & Heart?, ord som også er at finde på nogle af deres t-shirts. Med Mos Mosh er du altså sikker på god kvalitet og tøj, der ikke bare bliver designet for at tjene penge. De har hjertet med og det er lige præcis derfor deres jeans sidder så perfekt.

Dansk jeans mode når det er bedst

Det, Mos Mosh virkelig synes er vigtigt, er nemlig pasformen. Jeans kan være trælse at have på en lang dag, og det gør Mos Mosh noget ved med deres jeans kollektioner. Deres bukser sidder rigtig godt på enhver kvindekrop, og der er styr på både stoffets kvalitet og de små, rå detaljer. Det er nemlig de små twists, der gør Mos Mosh specielt.

Foruden deres jeans kollektioner, har Mos Mosh også mange lækre t-shirts, jakker og suits. De har nemlig en designlinje ved navn Suit Yourself, hvor en af de primære designs er business venligt tøj. Så vil du gerne se godt ud på kontoret og udvise professionalitet, er det bare med at hoppe i en af de lækre suits. Her kommer Mos Moshs kompetencer inden for bukser selvfølgelig også ind, for du kan regne med at suitets bukser sidder som var de smurt på din krop.

Find det bedste fra Mos Mosh på Chopin

Her hos Chopin fører vi derfor selvfølgelig det bedste fra Mos Mosh. Det gør vi for fittet, og fordi det er så tydeligt at mærke på designet, at der faktisk bliver lagt tanker, tid og kærlighed i det. Så her finder du i udvalget alt fra denim til fine blazers.

I vores udvalg finder du kjoler, der både er gode til hverdag og til en behagelig aften ude eller en sommerdag. Mos Mosh arbejder også meget med læder og har designet diverse læderjakker, så hvis du er til et old school look og gerne vil udstråle en lækker, retro vibe er det også noget du kan kigge efter.

Mos Moshs t-shirts er også klart værd at prøve. De bliver lavet af materialer som bomuld og hør, og de er derfor virkelig bløde. Nogle har fine prints, andre er i fede farver og helt tredje, fx deres Mos Mosh Troy Tee har en feminin og flot udskæring. Tag også et kig på de nævnte suits, som fås i bold farver.

Hos Chopin tør vi nemlig godt være lidt anderledes og et suit fra Mos Mosh i peach eller indigo blue kan helt sikkert få dig til at skille dig ud på bedste vis.