Tre gaveidéer til de nybagte forældre

Kender du nogle der lige er blevet nybagte forældre, og vil du gerne give dem og deres lille ny en ?velkommen-til-verden-gave?? Men hvad giver man nybagte forældre i barselsgave? Giver man dem noget bestemt, som de måske har brug for til babyen her og nu, eller giver man noget barnet kan bruge lidt senere, eller måske noget helt tredje? Det kan være svært at navigere i, specielt hvis man ikke selv har stået i situationen før. Uanset hvad man ender med, vil gaven helt sikkert blive værdsat ? den kommer jo nemlig fra et kærligt sted, og det går man aldrig galt i byen med.

Mangler du alligevel lidt inspiration til, hvad en mulig barselsgave kunne være, så kommer vi her med tre bud på, hvad du kan forære barnet og dets forældre.

En fødselsplakat så den store dag aldrig glemmes

Den førstegaveidé vi her vil nævne er en såkaldt fødselsplakat, som er en speciallavet plakat med barnets personlige oplysninger fra fødslen. En fødselsplakat indeholder fine børneillustrationer, samt oplysninger såsom barnets navn, fødselstidspunk, vægt og længde. På den måde kan man forevige den store dag og aldrig glemme de oplysninger, der for barnets forældre helt sikkert har været yderst vigtige og er forbundet med en magisk oplevelse.

Denne gave kan dekorere på væggene i børneværelset, og samtidig give barnet noget at kigge på, med de flotte farver og detaljerige dyreillustrationer. Men kan endda bruge fødselsplakatens illustrationer til at øve dyrenes navne og lyde.

En fødselsplakat er enormt personlig og sådan en går man helt sikkert ikke galt i byen med.

En blød bamse til de næste mange år

Bløde bamser eller sutteklude er helt sikkert også et gavehit hos de fleste forældre og deres børn. Der findes et utal af forskellige former, størrelser og farver, så det burde ikke være svært at finde en, der falder i din smag. Det er nok ikke nogen hemmelighed, at de fleste inderst inde håber på, at netop den bamse de har givet, bliver barnets favorit. For der findes jo simpelthen ikke noget sødere, end børn der putter med deres yndlingsbamse. Se det er en gaveidé, der med stor garanti bliver ved med at give i mange år fremover.

Babytøj kan man aldrig få nok af

En tredje og sidste gaveidé til de nybagte forældre er babytøj eller andet praktisk, som man står og mangler til en lille ny. Babytøj såsom bodystockings, bukser, huer, uldundertøj osv. går man aldrig helt galt i byen med. Og er du i tvivl om hvilke farver forældre foretrækker, kan du altid købe nogle kønsneutrale farver. Det kan være gul, beige, hvid, grå, brun og mange andre smukke farver.

I forhold til hvilke størrelser man skal købe, kan det jo være enormt svært at gætte. Derfor er det en god idé at købe lidt større størrelse ? så er der også plads til at barnet kan vokse i det, og det kan bruges længere tid. Det går jo hurtigt med de små babyer, så det er bare en fordel, at der er plads til at vokse.