Bag rattet i en Puma

Der kommer nye biler hvert eneste år. Der udvikles og udtænkes nye løsninger, der kan gøre vores biler mere brændstofvenlige, mere rummelige og mere luksuriøse. Det er kun godt for alle, at der udvikles så meget, for det giver bedre biler og mere effektiv udnyttelse ud ressourcerne. Vore dages bilister er, for et flertals vedkommende, meget interesserede i at holde de fossile brændstoffer i kort snor, så forbruget ikke løber løbsk. Og budskabet er hørt.

Den nye Ford Puma er et strålende eksempel på, hvor hurtigt udviklingen går i bilernes verden. En Ford Puma har nemlig mange af de moderne tiltag indbygget under hjelmen og i kabinen. Her er tale om det nyeste trin på en lang stige af udvikling, som her er raffineret ind til denne lækre perle af en SUV. Den nye Ford Puma repræsenterer en videreudvikling af de hybridteknologier, der har været arbejdet på i de senere år.

Forbløffende lavt brændstofforbrug

Brændstofforbruget i en Ford Puma er forbløffende lavt. Tager man størrelsen og ydelsen på en Ford Puma i betragtning, så er det fantastisk godt gået, at denne model kører omkring 20 km på literen. For bare få år siden var det utænkeligt for en bil i den klasse. Det er ikke bare godt for økonomien, men sandelig også for økologien og vores uundværlige klima. Det er rart at vide, at man kører i den fornuftige ende, hvad angår brændstofforbrug.

Og selv om der er skruet ned for forbruget, så betyder det ikke, at der er skruet ned for alt andet også. Den lækre læderbetrukne kabine i en Ford Puma vidner om, hvor luksuriøs og komfortvenlig denne bil er. Den nye Ford Puma er en fryd at betjene, og køreglæden når nye højder med denne sporty, elegante model, der vil glæde selv de mest kræsne chauffører.

Ind i det nye årti

Du køber med den nye Ford Puma en bil, der er beregnet til at køre ind i vort nye årti med stolthed og elegance. Og med et forbrug der passer til de moderne krav. Og en teknologi der kan holde i mange år frem. God tur!