Home Tøj og mode Candice Cooper er sneakers med komfort

Candice Cooper er sneakers med komfort

Candice Cooper er et internationalt modebrand med fokus på komfort, stil og kvalitet. Dermed er sko og sneakers fra Candice Cooper ikke bare moderne, men også super komfortable at gå i, samt modstandsdygtige overfor hverdagens mange strabadser. De tre ovenstående nøgleord, som dominerer hver eneste sko fra mærket, går igen i hele Candice Coopers produktsortiment, der vokser år efter år.

Designet er kompromisløst og banebrydende, imens hver eneste sko har fået ekstra forstærkning omkring hælen, således de er bedre og mere behagelige at gå i. Denne komfort er essentiel for din sundhed, især hvis du går i de samme sko hele dage ad gangen. På Choopin.dk er der et stort udvalg og du kan købe dem direkte online der.

Candice Cooper er resultatet af tysk effektivitet og italiensk håndværk

Men hvad gør Candice Cooper så unikke og bedre end mange af konkurrenterne? Først og fremmest skyldes det manden bag mærket, nemlig Christoph Siegel. Den tyske designer er således ikke bange for at prøve grænser af, hvorfor man finder mange særprægede og specielle sko i sortimentet.

Den tyske effektivitet og produktivitet kombineres desuden med traditionelt italiensk håndværk, eftersom alle skoene bliver håndlavet i Italien. Dette gør blot skoene endnu mere unikke og specielle, ligesom det skaber en aura omkring mærket. Ydermere har det selvfølgelig også en positiv indvirkning på kvaliteten, da de gennemgår diverse tests i løbet af produktionen, således du altid er sikret et par førsteklasses sko eller sneakers.

En anden grund til succesen er, at Candice Cooper formår at designe praktiske sko, der ikke kun er komfortable, men også flotte at se på. Mange forbinder komfort med noget knap så flot; heldigvis formår Candice Cooper at modbevise denne påstand. Alle skoene er udstyret med en kile i hælen, som forbedrer din gå-oplevelse, selv når du har skoene på i hele dage ad gangen.

Hvis du vil have noget unikt, smart og ikke mindst komfortabelt, så bør du gå på jagt i sortimentet fra Candice Cooper.

Previous articleROSEMUNDES SILKETOPPE
Next articleJEANS PÅ VEJ FREM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Sådan Finder du Plads til de Store Puslespil i Din Lille Lejlighed

Der er mange ting der har ændret sig markant i løbet af det sidste års tid. Når der bliver vendt op og ned på...

Denne Gadget fik Mig til at Læse Bøger Igen

Hvornår har du sidst sat dig ned med en bog, og så været så opslugt af den, at du læste den færdig på en...

Tre Ting der Gør Hannes Restaurant Succesfuld

Der er få brancher der er ligeså pressede af den lokale konkurrence, som restauranterne er. Det er som om, at der hver eneste dag...

Hvorfor du skal vælge en Parajumpers jakke?

Når vi starter på julen, er vinteren så småt over os. Og det kræver også, at vi skal pakke os bedre ind, når vi...

Recent Comments