Home Tøj og mode CS#15 ER TIL KVINDER, DER ELSKER DET RÅ LOOK

CS#15 ER TIL KVINDER, DER ELSKER DET RÅ LOOK

Mangler du eller ekstra power i din tøjstil, eller blot noget nyt i din garderobe. Er du typen der ved hvad du vil have og er du ikke bange for at udtrykke dig? Så er CS#15 med garanti noget for dig. CS#15 er et nyt brand lavet af Cashott, som består af tøj og sko kollektioner i råt og feminint design, til kvinder. Brandet er kendt for at følge med tiden, uden at stræbe efter tiden trender.

CS#15 by Cashott brænder for at producere nye og fede styles og design til kvinder, som kan bæres ved alle anledninger.
Deres rå og unikke design, giver brugeren et boost selvtillid og selvtilfredshed. Brandet er især kendt for det enkle og simple i deres design, i form af de sorte og hvide nuancer. Netop på grund af deres simple og unikke design kollektioner, har deres tøj ingen aldersgrænse. De henvender både til unge, så vel som voksne og ældre. Deres tøj og sko kan bæres af alle.

Brandets popularitet skyldes blandt andet deres fantastiske evne til at mixe unikt og dansk design med høj kvalitet og tøjstørrelser, der passer perfekt. Dette kommer til udtryk på en moderigtig måde.

Rå og feminint design blandet med komfort og kvalitet

Står du og skal til fest og mangler en top til de lækre bukser, der får numsen til at sidde ekstra godt? Så finder du med garanti en skøn tøj blandt CS#15 kollektionen.

Her finder du blandt andet en lækker sort og tætsiddende tøj med frynser og halskrave. Den kan let styles med et par lækre jeans eller en flot nederdel. Går du imod trenden med sort design, findes toppen også i hvid. Den hvide top, gør looket mere sødt end råt. Toppen bærer præg af et feminint og råt look, der er bygget på dansk design. Toppen kan bruges til alle lejligheder, hvad enten det er til hverdag eller til fest.

Ønsker du et mere sprælsk og våget look, er en sort og hvid stribet top med halskrave, måske noget for dig. Kombinationen af den tætsiddende top og striber giver et slankt og lækkert look. Hvor halskraven giver et feminint touch. Det flotte og unikke design passer til alle stilarter og alle anledninger.
Alle produkter i CS#15 by Cashott kollektionen er rige på kvalitet og komfort, samtid med at det ligger i en prisklasse vi alle kan være med på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Sådan Finder du Plads til de Store Puslespil i Din Lille Lejlighed

Der er mange ting der har ændret sig markant i løbet af det sidste års tid. Når der bliver vendt op og ned på...

Denne Gadget fik Mig til at Læse Bøger Igen

Hvornår har du sidst sat dig ned med en bog, og så været så opslugt af den, at du læste den færdig på en...

Tre Ting der Gør Hannes Restaurant Succesfuld

Der er få brancher der er ligeså pressede af den lokale konkurrence, som restauranterne er. Det er som om, at der hver eneste dag...

Hvorfor du skal vælge en Parajumpers jakke?

Når vi starter på julen, er vinteren så småt over os. Og det kræver også, at vi skal pakke os bedre ind, når vi...

Recent Comments