Home Tøj og mode CS#15 ER TIL KVINDER, DER ELSKER DET RÅ LOOK

CS#15 ER TIL KVINDER, DER ELSKER DET RÅ LOOK

Mangler du eller ekstra power i din tøjstil, eller blot noget nyt i din garderobe. Er du typen der ved hvad du vil have og er du ikke bange for at udtrykke dig? Så er CS#15 med garanti noget for dig. CS#15 er et nyt brand lavet af Cashott, som består af tøj og sko kollektioner i råt og feminint design, til kvinder. Brandet er kendt for at følge med tiden, uden at stræbe efter tiden trender.

CS#15 by Cashott brænder for at producere nye og fede styles og design til kvinder, som kan bæres ved alle anledninger.
Deres rå og unikke design, giver brugeren et boost selvtillid og selvtilfredshed. Brandet er især kendt for det enkle og simple i deres design, i form af de sorte og hvide nuancer. Netop på grund af deres simple og unikke design kollektioner, har deres tøj ingen aldersgrænse. De henvender både til unge, så vel som voksne og ældre. Deres tøj og sko kan bæres af alle.

Brandets popularitet skyldes blandt andet deres fantastiske evne til at mixe unikt og dansk design med høj kvalitet og tøjstørrelser, der passer perfekt. Dette kommer til udtryk på en moderigtig måde.

Rå og feminint design blandet med komfort og kvalitet

Står du og skal til fest og mangler en top til de lækre bukser, der får numsen til at sidde ekstra godt? Så finder du med garanti en skøn tøj blandt CS#15 kollektionen.

Her finder du blandt andet en lækker sort og tætsiddende tøj med frynser og halskrave. Den kan let styles med et par lækre jeans eller en flot nederdel. Går du imod trenden med sort design, findes toppen også i hvid. Den hvide top, gør looket mere sødt end råt. Toppen bærer præg af et feminint og råt look, der er bygget på dansk design. Toppen kan bruges til alle lejligheder, hvad enten det er til hverdag eller til fest.

Ønsker du et mere sprælsk og våget look, er en sort og hvid stribet top med halskrave, måske noget for dig. Kombinationen af den tætsiddende top og striber giver et slankt og lækkert look. Hvor halskraven giver et feminint touch. Det flotte og unikke design passer til alle stilarter og alle anledninger.
Alle produkter i CS#15 by Cashott kollektionen er rige på kvalitet og komfort, samtid med at det ligger i en prisklasse vi alle kan være med på.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Skal du have hængekøje i haven?

Hvor er den danske sommer dog herlig. Det er kønt at nyde de varme dage efter en kold og blæsende vinter. Varmt vejr er...

Det skal du vide om energikonsulenter

Måske har du aldrig hørt om energikonsulenter, måske tænker du blot, at det ikke har nogen relevans for dig. Men faktisk kan denne type...

Luksusdesign med glimt i øjet

Der er det klassiske og så er der det moderne. Normalt tænker man de to ting som en slags modpoler, men enkelte designere formår...

Sådan Forbereder du Jorden Før du Planter Hæk

Der er rigtigt mange gode grunde til, gerne at ville have en hæk groende i sin have. Hække kan nemlig være ganske praktiske. På...

Recent Comments