Find de populære jeans som moderigtig kvinde

Hvis du er kvinden der søger de lækre jeans, og hvem er ikke det? Så find de populære jeans som moderigtig kvinde ved at følge nogle simple ledetråde, så du får den rigtige facon, og ikke mindst får de jeans som også er moderne

Jeans til kvinder fås i mange forskellige faconer og det der er populært i dag, er måske gået af mode i morgen. Se hvilke typer jeans, der er mest populære lige nu.

Denim jeans til kvinder
Man kan ikke tale om mode uden at tankerne falder på denim jeans. Modellerne render i tide og utide ned af catwalken iført denim jumpsuits, kjoler, tunikaer, lange nederdele, jakkesæt og afblegede bukser. Skinny jeans popper fortsat op i billedet alle vegne, men der er masser af muligheder for dem af os, der godt kan lide at gå i komfortabelt, men samtidig moderigtigt tøj.

Jeg anbefaler ikke at man render ud og køber en denim jumpsuit til en formue, fordi du netop har set den på catwalken. Kig hellere på et par denim jeans, som er populære og sælger godt hos din foretrukte tøjforhandler, her får du mest mainstream denim jeans for pengene.

Vide ben og høj talje
Til dem som er ved at være godt trætte af skinny jeans trenden: bare rolig, du behøver ikke at presse dig ned i et par bukser, der ser ud som om de er malet på. I øjeblikket er det meget populært at gå med jeans, der har en høj talje, vide ben og er let afblegede. Disse jeans bæres bedst med et belte om livet og med blusen nede i bukserne.

Dobbelt denim
Ja du hørte rigtigt. Denim på denim. Denne stil er ikke for alle og enhver, da der ikke er langt mellem fashionista og modekatastrofe. For at sikre dig at folk opfatter dig som det første, bør du holde dig væk fra jeans med løse snit og alt for lyse nuancer. Gå med tøj, der er lidt tætsiddende (f.eks. en tunik og skinny jeans), og bland endelig forskellige farvenuaner.

Afblegede jeans til kvinder
De er tilbage og i stor stil. Det lader til at moden nu og i fremtiden er, at bære afblegede denim jeans med blandede teksturer. Det anbefales dog ikke at man her kører double denim stilen, det bliver simpelt hen for meget af det gode.

Skinny jeans og jeggings
Selvom vide ben er in lige nu, er skinny jeans og jeggings (leggings, som er modificeret til at ligne ultra skinny jeans) næppe på vej ud. De begynder dog at ændre facon og gå lidt væk fra de helt mørke nuancer, der har været meget populære de sidste par sæsoner. Hvis du føler dig meget modig, kan du prøve et par neon jeggings, hvor blusen beholdes i en neutral eller mørk farve. Hertil vil et par sko med en høj, flad platform se rigtig smart ud og være helt i overensstemmelse med stilen lige nu.

Jeans shorts til kvinder
Som mange andre trends, kan jean shorts (også kaldet jorts) skræmme de fleste, der allerede har gået med disse gennem 90?erne. Men bare rolig, selvom fashion industrien har godkendt jean shorts betyder det ikke, at stilen skal holdes som i 90?erne, med lommerne hængende ud osv. Det ser ud til at trenden nu er at bære dem oprullede, løse eller tætsiddende. Hvis man virkelig vil være med på moden tager man en cashmere sweater på, sammen med sine jean shorts.

Lange nederdele
De sidste par år har korte denim nederdele været meget populære. De gik typisk til midt på låret og højest ned til knæet. Men nu er lange denim nederdele, der går helt ned til anklerne, kommet på mode. Som med mange andre trends, bør du dog træde varsomt, og sikre dig, at du køber den helt rigtige nederdel på det rigtige tidspunkt.

Sko til kvinder
Når vi taler om denim jeans er jeg også nødt til lige at nævne denim sko. Hvis du allerede har jeggings, nederdele, jorts og alverdens andre stykker tøj i denim, bør du også eje et par denim sko. Der er masser at vælge imellem, personligt er jeg vild med espadrillaer.

Jakker og veste
Denne sæsons denim jakker har ikke meget tilfælles med den klassiske jakke. Standard versionen som vi alle kender vil sikkert aldrig gå af mode, men trenden lige nu er tætsiddende jakker med struktur. Hvis du er til punk rock looket kan du glæde dig over, at denne stil har været fremme i en del mange modeblade for nyligt.