Home Tøj og mode Hvorfor du skal vælge en Parajumpers jakke?

Hvorfor du skal vælge en Parajumpers jakke?

Når vi starter på julen, er vinteren så småt over os. Og det kræver også, at vi skal pakke os bedre ind, når vi går udendørs på arbejde, skole og generelt udeliv gennem dagen.

Derfor skal du skifte fra overgangsjakken til vinterjakken, der kan holde dig varm mod vinden og frosten.

Hvis du søger en god vinterjakke i høj kvalitet og unik design, er italienske Parajumpers udvalg af jakker til mænd, kvinder og børn et godt valg.

Hvem er Parajumpers?

Det italienske firma Ape & Partners stiftet af Antonio Paulon i 1963, lancerede brandet Parajumpers i 2005.

Ape & Paterson har været garant for høj kvalitet indenfor strikvarer indtil 2005, hvor Massimo Rosetti kom til. Han havde mange års erfaring med design af casual modetøj, og startede derfor modetøjsbrandet Parajumpers som ny retning for firmaet.

Parajumpers er opkaldt efter en redningsorganisation i Alaska, USA. Fascinationen af de modige redningsfolk der hjælper folk på de mest farvefulde steder, har navngivet produkterne Denali, Kodiak og Gobi der var missioner fra den amerikanske redningstjeneste.

Parajumpers er italiensk high-end mode der giver unik stil, gode materialer og perfekt pasform. Helt på højde med kendte mærker som Canada Goose, Moncler og lignede, hvor Parajumpers er mere unikt.

Parajumpers jakker?

Du finder forskellige strik, tasker, accessories og så de populære jakker i brandet. De populære jakker har været blikfang på berømtheder som Angelina Jolie, Brad Pitt og mange andre berømtheder.

Jakkerne har deres egen unikke kant, og henvender sig til kvalitetsbevidste kvinder og mænd der gerne betaler ekstra. For jakkerne ligger i den høje prisklasse.

Jakkerne er designet til at være funktionelle, så du både kan ånde, svede og få varme under aktivitet. Helt ligesom jakkerne er fremstillet til at klare alle former for vejr. Dette er kombineret med øje for design, da designet skal bære jakken i sig selv.

Luksuriøse jakker til en høj pris, hvor du også får en jakke i de bedste materialer indenfor både dun og pels. Det gør sig gældende for de forskellige smarte styles til de små børn, som det gør sig gældende for udvalget af vinterjakker til kvinder og mænd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Køb et køleskab til vinen

Danskerne er glade for vin. Rigtigt mange danskere nyder hver aften et glas god rødvin eller hvidvin til aftensmaden. Og måske et lille ekstra...

Bag rattet i en Puma

Der kommer nye biler hvert eneste år. Der udvikles og udtænkes nye løsninger, der kan gøre vores biler mere brændstofvenlige, mere rummelige og mere...

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter til danskerne....

Skal du have hængekøje i haven?

Hvor er den danske sommer dog herlig. Det er kønt at nyde de varme dage efter en kold og blæsende vinter. Varmt vejr er...

Recent Comments