Home Tøj og mode JEANS PÅ VEJ FREM

JEANS PÅ VEJ FREM

Det går op og ned for denim. Senest har sportswear-trenden fået forbrugerne til at smide jeansne til fordel for blødere og mere komfortable bukser. Men er denim nu atter på vej frem igen?

Denims popularitet er svingende fra sæson til sæson.

Særligt i efteråret fik denimhandlen et hak nedad, da den mere afslappede sportswear-tendens fik forbrugerne til at smide de stramme jeans og i stedet trække i et par bløde yogabukser.

Men nu tyder det på, at denim atter er på vej frem. I hvert fald oplever man i øjeblikket hos både Gap, jeansgiganten Levi’s og hos VF Corp, som står bag mærkerne Lee og Wrangler, en stigning i salget af jeans.

Ikke længere kun skinny jeans

Og det er ikke kun skinny jeans, der langes over disken. Der ses netop nu en lang række forskellige silhuetter.

Boyfriend-modellen, som har været populær de seneste sæsoner har fået selskab af girlfriend jeans, som er lidt mindre baggy og smallere i anklen.

Samtidig vinder de klassiske 90’er jeans, som man ser dem i serien Beverly Hills 90210, kraftigt frem under modelnavnet ’mom jeans’. De er højtaljede, lidt baggy og stramme i anklerne.

Som et modsvar til de skinny jeans bliver modeller med vide ben og flared jeans ligeledes mere og mere populære. Det ser ud til, at alt er tilladt inden for denim for tiden.

Bløde og elastiske jeans

Og netop det store udvalg af modeller kan være en af årsagerne til, at forbrugerne er ved at vende sig mod jeans igen. For der er lidt til enhver smag og kropsform.

Også de store modehuse har fundet denim frem igen. Og selvom det kan tage lidt tid for en trend at brede sig til massemarkedet, er det med til at drive innovation og interesse for materialet.

Der er dog ikke noget der tyder på, at casformal-trenden med sine bløde bukser er på vej ud. For at tilgodese forbrugernes behov for komfortable bukser har Levi’s derfor de sidste 18 måneder arbejdet på en kollektion med jeans i bløde og elastiske materialer. Der vil især være stor efterspørgsel på jeans til efteråret 2015.

I trendtemaet Silent Fusion of Styles mødes den stringente og retlinjede, klassiske stil med den voluminøse stil i et stille farveunivers.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Bag rattet i en Puma

Der kommer nye biler hvert eneste år. Der udvikles og udtænkes nye løsninger, der kan gøre vores biler mere brændstofvenlige, mere rummelige og mere...

Tysk mastodont åbner dansk webshop

Det er en af de helt store europæiske aktører, der nu vil sælge dagligvarer til sundhed, wellness, de daglige måltider og babyplejeprodukter til danskerne....

Skal du have hængekøje i haven?

Hvor er den danske sommer dog herlig. Det er kønt at nyde de varme dage efter en kold og blæsende vinter. Varmt vejr er...

Det skal du vide om energikonsulenter

Måske har du aldrig hørt om energikonsulenter, måske tænker du blot, at det ikke har nogen relevans for dig. Men faktisk kan denne type...

Recent Comments