ROSEMUNDES SILKETOPPE

Hvor super fede er silketoppene fra Rosemunde bare lige?! Ja, jeg er i hvert fald da helt vild med dem! Jeg er særligt glad for deres Babett serie med laces, og jeg har den da også i flere farver.

Både den er så serien der hedder Belle, en anden silketop serie fra Rosemunde. Begge serier er bare super behagelige og sidder helt perfekt. De to populære silketoppe fra Rosemunde er af de største grunde til at Rosemunde har boomet frem på den danske modescene. Og når først du har prøvet at have en på, er det ikke svært at forstå hvorfor!

Jeg fik i dag med posten, sammen med en række andre varer, min nye silketoppe fra Rosemunde! Og det er overhovedet ikke svært for mig at forstå hvor de er blevet så populære.

Deres kvalitet og fitting er bare lige i øjet! Jeg er så super glad for at jeg købte dem. Desværre bestilte jeg kun én Babett (i vintage) og én Belle (i sort). Jeg skulle klart have bestilt dem i flere farver!

Men det er jo heldigvis ikke så svært at ligge en ny ordre? Hvilket selvfølgelig var det første jeg gjorde efter at have prøvet dem på. De er nu på vej i 3 nye farver, for hver model!

Også Rosemunde´s blondetoppe

Og der må da siges at være nogle blonde toppe som er flottere og mere feminine end andre. Jeg har i hvert fald forelsket mig i en, der er kaldet warmstone.

Det kunne jeg godt gå hen og falde for og derfor anskaffe mig, men nu ser vi tiden an, man ved jo aldrig hvad dagene vil bringe. Jeg ved dog, at Rosemunde blonde toppe er en nyere trend, som ikke går af mode lige foreløbig.

Det har næsten lige meldt sin ankomst, og jeg er rimelig overbevist om, at det er kommet for at blive. Det passer mig ganske glimrende, så ingen indvendinger herfra.

Det er selvfølgelig ikke det mest sexede outfit i verden, men nogle gange har man altså bare lyst til og behov for at have noget stort, rart, blødt og afslappende på, og der er et par Rosemunde silke topppe et genialt alternativ.

Så tag da springet og overgiv dig til den helt nye trend. Pick a top from Rosemunde online and jump!

En alle havde i et utal af farver. Begge modeller egentlig opfundet af andre leverandører men blev først rigtig populære i Rosemunde udsalg mere prisrigtige udgave og evne til at producerer dem i rigtige farvekombinationer og stort udvalg.