VÆLG RIGTIGT NÅR DU KØBER DE NYE SKO

Når man skal købe nye sko, så skal man gøre sig nogle overvejelser af, hvordan man vælger de rigtige sko inden købet for ikke at ende med den irriterende fornemmelse af at måske have købt forkert.

Disse overvejelser er tre ting som du allerede kender, for vi bruger som regel alle en eller måske to af disse faktorer inden vi køber noget, men ikke ret mange bruger alle tre faktorer inden et given køb. De tre faktorer er kvalitet, pris og servicen ved forhandleren.

Prisen er jo noget som stort set vi alle sammen kigger på ved køb, for prisen spiller altid ind ved alle indkøb ligegyldigt om det er sko eller noget andet. Hvem vil ikke gerne spare lidt penge ved at købe ved næste forhandler, hvis prisen er 20 % billigere og hvis nu de to andre faktorer også passer ind.

Kvaliteten er sikkert den faktor som vi har tjekket inden vi vil handle, for hvis det ikke lige er et spontant indkøb, så går vi efter det specifikke produkt som vi har øje for, og her har vi lagt os fast på den specifikke kvalitet det pågældende produkt nu engang har. Hvis du ikke har overvejet kvaliteten som en faktor inden du køber, hvilket ret ofte er aspektet som mangler ved impulsindkøb, så skal du begynde at tage det med i betragtning, for du vil jo gerne have at dine nye damemode også holder næste måned med.

Servicen er den sidste og ikke mindst vigtig faktor som også skal være med i dine indkøbs overvejelser. Du kan måske nok købe et produkt rigtig billigt et sted, men hvordan er serviceniveauet ved den pågældende forhandler? Det skal være nemt at bytte og reklamerer over en vare, og som sådan kan det være dyrt købt at handle ved den forkerte forhandler, hvis nu f.eks. hælen på ens skoen er limet dårligt, og forhandleren har en rigtig elendig service hvad reklamation angår. Derfor tag altid pågældende forhandler service med i overvejelserne, når du skal handle sko til kvinder.

Hvad selve indkøbet af en specifik sko angår, så findes der mange forskellige lækre kvalitets brands som Mos Mosh, Munthe Plus Simonsen, Pavement og andre der laver sko i en super god stil og kvalitet, så disse er alle gode brands at gøre sine indkøb i, så længe man bare vælger rigtigt og husker de gode indkøbs overvejelser inden købet.