VIC MATIE STØVLER ? BAG OM KREATIVITETEN

Vic Matie er det ypperste indenfor sko og stiletter, hvorfor du med garanti kan finde noget interessant i sortimentet fra den italienske producent. Ved at kombinere de nyeste trends fra den røde løber med den klassiske italienske stil får du et tidsløst mærke med fuld fokus på kvalitet, design og komfort.

Vic Matie er blevet kendt for deres evige evne til at forblive loyale imod mærkatet ?Made in Italy?, hvilket er din sikkerhed for høj kvalitet. Italienske brands har i mange år været kendt for kvaliteten, hvorfor du er sikret noget udover det sædvanlige, når du handler fodtøj fra Vic Matie.

Bag om den kreative del af Vic Matie

Bag Vic Matie finder man den kreative designer Silvia Curzi, der siden sin tiltrædelse har ført mærket til nye højder. Med sine visioner blev Silvia Curzi hurtigt en favorit på de indre linjer, hvor man stoler fuldt og fast på hendes dømmekraft.

Silvia Curzi har opbygget sin viden igennem mange års arbejde i modebranchen, hvor hun har stået i spidsen for mange af de førende italienske brands. Dette er et klart vidnesbyrd om, at man har med en kvinde at gøre, der nægter at gå på kompromis. I dag står hun som sagt som kreativ designer hos Vic Matie, hvor hendes drive og beslutsomhed påvirker hele virksomhedens gøren og laden.

Det vigtigste for Vic Matie er, at designe sko og støvler af kvinder til kvinder. Dette lyder måske basalt, men faktisk er det en enormt vigtig del af firmaets filosofi. Ved at have kvinder som designere, så rammer man de rigtige segmenter perfekt, hvilket selvsagt er en stor fordel. Derfor finder du mange forskellige designs i sortimentet, der spænder bredt fra flade sko til høje stiletter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når du går på opdagelse i det store sortiment af forrygende fodtøj.

Kvalitetsmæssigt får du også noget udover det sædvanlige, hvilket igen hænger sammen med at man nægter at gå på kompromis. Førsteklasses læder og kvalitets tekstiler går igen igennem hele produktudvalget, der bugner med interessant fodtøj til den moderne kvinde. Ikke nok med at fodtøjet holder længere, når det er i den rette kvalitet, så får du også en helt anden komfort, der gør udslaget, hvis du har skoene på i flere sammenhængende timer. Komfort er essentielt, hvis du vil undgå at have ondt i fødderne sidst på dagen ? derfor er dette blot endnu en af mange grunde til at vælge Vic Matie!

Med en kjole fra Inwear

InWear er det ældste mærke hos IC Companys, og har eksisteret i rigtig mange år. De har brugt tiden til at opnå meget stor succes med tøjet, der rammer den meget stilsikre kvindelige målgruppe. Der laves for eksempel en kjole i aldersgruppen 25-50 år, og Inwear prøver generelt at designe kjoler og tøj til kvinden, der er selvsikker, sexet og en ambitiøs livsnyder.

Prøv et udsalg af modetøj hos Chopin der altid har det bedste og største udvalg far de største danske og internationale designere.