VIL DU HAVE DEN GODE STYLING SOM KVINDE?

Vil du have styling på den fede, lækre og stilfulde måde?

Det kan være en svær manøvre fordi personligheden og tøjstilen altid følges ad, men det betyder ikke nødvendigvis, at ret mange kvinder også har formået at skabe den korrekte stil. Alle kan jo køre dankortet igennem og fylde et par poser med modetøj, men selvom det måske ser lækkert ud, så er det ikke altid, at det også viser personen, som hun gerne vil se ud, fordi sammensætning af tøj er en kunstart, der kan være svær at mestre.

Heldigvis findes der et par simple tips og tricks som gør, at alle kan lære de basale grundprincipper, som man skal bruge til opbygning af sin stil hver gang, man finder tøj.

Vil du have den gode styling som kvinde? Så brug de følgende simple tricks.

Start med din basis påklædning

Du skal starte ud med at have basen at tøjet klar, hvilket betyder at alt dit tøj som måske forekommer neutralt men dog udgør din påklædning, skal danne rammen for udformningen af alt det tiltrækkende og lidt mere, der skal tiltrække.

Basis tøjet er dele som de blå jeans, den neutrale trøje eller sorte nederdel, og ret ofte er det jo det hvide eller sorte tøj som udgør grundbasen i ens garderobe. Alle har disse klædningsstykker hængende i skabet, og selvom et par almindelige sorte bukser kan være lækre, så er det ikke tøjet, der giver wow effekten som en blomstrende sommerkjole f.eks. gør.

Når man har sammensat en basic grund ?pakke? af det rette tøj i form af jeans, t-shirts og toppe så kan man bygge videre med de tøjdele som skal give krydderiet.

Krydderiet

De dele af tøj som skal skabe dit look, er det tøj som man skal lægge mærke til, og som regel det der enten er udfordrende, flashy, farvestrålende eller har mønstre.

En lækker mbyM cardigan med mønstre, eller en udfordrende trøje i der er farvestrålende eller lækre bukser i skind kan alle være krydderiet som tiltrækker folks opmærksomhed og giver dig personlighed, hvilket basistøjet jo ikke gør.

Når man har det tiltrækkende tøj som afspejler din person, så kan man pifte det op med diverse accessories som lige vil give det sidste pift. Et tørklæde, smart anderledes bælte, smykker eller andet kan være det som giver sin styling det helt perfekte look.

Så for at få den styling du gerne vil have, så er det alfa omega at have basic tøjet på plads og så tilsætte krydderiet i form af de rigtige farver eller mønstre der tiltrækker, og det er det bedste tøj tips du nogensinde kan bruge.